Upload button does not function


#1

I am using newest versions of WordPress and rtMedia. But the upload button does not function. Nothing happens when clicking it. I already tried deactivating all plugins and using default theme, nothing seems to help. Any suggestions?

Thanks in advance,

S Woesting


#2

Hello @S_Woesting,

Do you have any error log Or javascript error in browser?

Let us know if you find any of them.

Thank you.


#3

Yes, I found a lot of errors:

[Warning] Invalid CSS property declaration at: * (basic.css, line 169)[Warning] Invalid CSS property declaration at: * (basic.css, line 170)[Warning] Unexpected CSS token: ; (optionstyles.css, line 18, x2)[Warning] Invalid CSS property declaration at: * (style.css, line 1254)[Warning] Invalid CSS property declaration at: * (style.css, line 1877)[Warning] Invalid CSS property declaration at: * (style.css, line 2299)[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (image-edit.css, line 0)[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (main.css, line 0)[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (rtMedia.js, line 0)[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (magnific.css, line 0)[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (font-awesome.min.css, line 0)[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (magnific.js, line 0)[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (jquery.touchSwipe.min.js, line 0)[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (foundation.min.js, line 0)[Warning] Unexpected CSS token: ; (toJavaScriptConsole(), line 171)[Warning] Unexpected CSS token: ; (toJavaScriptConsole(), line 245)[Warning] Unexpected CSS token: ; (toJavaScriptConsole(), line 292)[Warning] Invalid CSS property declaration at: * (toJavaScriptConsole(), line 293)[Warning] Invalid CSS property declaration at: * (toJavaScriptConsole(), line 294)[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (rtMedia.backbone.js, line 0)


Date: Wed, 21 Jan 2015 14:15:41 +0000

From: community@rtcamp.com

To: sylviahuizenga@hotmail.com

Subject: [rtCommunity] [rtMedia] Upload button does not function

pranalipatel

January 21

Hello @S_Woesting,

Do you have any error log Or javascript error in browser?

Let us know if you find any of them.

Thank you.

To respond, reply to this email or visit <a href="http://community.easyengine.io/t/upload-button-does-not-function/3866/2" style="text-decoration:none;font-weight:bold;color:#006699;color:#666;" target="_blank">http://community.easyengine.io/t/upload-button-does-not-function/3866/2</a> in your browser.

Previous Replies

S_Woesting

January 21

I am using newest versions of WordPress and rtMedia. But the upload button does not function. Nothing happens when clicking it. I already tried deactivating all plugins and using default theme, nothing seems to help. Any suggestions?

Thanks in advance,

S Woesting


To respond, reply to this email or visit http://community.easyengine.io/t/upload-button-does-not-function/3866/2 in your browser.

To unsubscribe from these emails, visit your user preferences.


#4

Oh, sorry even more:

[Warning] Unexpected CSS token: ; (optionstyles.css, line 18, x2)[Warning] Invalid CSS property declaration at: * (basic.css, line 169)[Warning] Invalid CSS property declaration at: * (basic.css, line 170)[Warning] Invalid CSS property declaration at: * (style.css, line 1254)[Warning] Invalid CSS property declaration at: * (style.css, line 1877)[Warning] Invalid CSS property declaration at: * (style.css, line 2299)[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (main.css, line 0)[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (magnific.css, line 0)[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (font-awesome.min.css, line 0)[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (rtMedia.js, line 0)[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (image-edit.css, line 0)[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (magnific.js, line 0)[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (foundation.min.js, line 0)[Warning] Unexpected CSS token: ; (media, line 171)[Warning] Unexpected CSS token: ; (media, line 245)[Warning] Unexpected CSS token: ; (media, line 292)[Warning] Invalid CSS property declaration at: * (media, line 293)[Warning] Invalid CSS property declaration at: * (media, line 294)[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (jquery.touchSwipe.min.js, line 0)[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (rtMedia.backbone.js, line 0)[Warning] Invalid CSS property declaration at: * (basic.css, line 169)[Warning] Invalid CSS property declaration at: * (basic.css, line 170)[Warning] Unexpected CSS token: ; (optionstyles.css, line 18, x2)[Warning] Invalid CSS property declaration at: * (style.css, line 1254)[Warning] Invalid CSS property declaration at: * (style.css, line 1877)[Warning] Invalid CSS property declaration at: * (style.css, line 2299)[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (image-edit.css, line 0)[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (main.css, line 0)[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (font-awesome.min.css, line 0)[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (magnific.css, line 0)[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (foundation.min.js, line 0)[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (rtMedia.backbone.js, line 0)[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (magnific.js, line 0)[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (jquery.touchSwipe.min.js, line 0)[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (rtMedia.js, line 0)[Warning] Unexpected CSS token: ; (media, line 171)[Warning] Unexpected CSS token: ; (media, line 245)[Warning] Unexpected CSS token: ; (media, line 292)[Warning] Invalid CSS property declaration at: * (media, line 293)[Warning] Invalid CSS property declaration at: * (media, line 294)


Date: Wed, 21 Jan 2015 14:15:41 +0000

From: community@rtcamp.com

To: sylviahuizenga@hotmail.com

Subject: [rtCommunity] [rtMedia] Upload button does not function

pranalipatel

January 21

Hello @S_Woesting,

Do you have any error log Or javascript error in browser?

Let us know if you find any of them.

Thank you.

To respond, reply to this email or visit <a href="http://community.easyengine.io/t/upload-button-does-not-function/3866/2" style="text-decoration:none;font-weight:bold;color:#006699;color:#666;" target="_blank">http://community.easyengine.io/t/upload-button-does-not-function/3866/2</a> in your browser.

Previous Replies

S_Woesting

January 21

I am using newest versions of WordPress and rtMedia. But the upload button does not function. Nothing happens when clicking it. I already tried deactivating all plugins and using default theme, nothing seems to help. Any suggestions?

Thanks in advance,

S Woesting


To respond, reply to this email or visit http://community.easyengine.io/t/upload-button-does-not-function/3866/2 in your browser.

To unsubscribe from these emails, visit your user preferences.


#5

Hello @S_Woesting,

From the error log, It looks like rtMedia files are missing from your server.

Please try installing rtMedia again or check if required files are present on your server or not.

Thank you.


#6

Thanks a lot! Something went wrong in copying the files, prior to installing them. Now it is resolved!


#7

Hello @S_Woesting,

We are glad to know that your issue has been solved. You are welcome.


#8