rtMedia was working and now it's disappeared from the topic section


#1

rtMedia was working and now it’s disappeared from the topic section


#2

It’s difficult to say what the problem is, since your description was so vague. Could you provide some specifics? Perhaps a screenshot? What happens if you go to wp-admin->Settings->Permalinks and click “Save”? Did you change something on your site? Did you update some other plugin? Did you add new plugins? What happens with just BuddyPress and rtMedia activated as plugins? Does it work on the default TwentyFifteen theme but not on your normal theme? Help us help you! Provide some info. :slight_smile:


#3

Hi. The only plugin I have installed is OptinMonster. I uninstalled it and tried again and the upload media was still not available (on the left) but if I go into my member profile I can attach files. Let me know if you need further information. Thanks!

Annabel Wynbourne Managing Director // Digital Marketing + Brand Strategy Expert feather11.com http://feather11.com/


#4

Hello @arevlis,

Attachment support in bbpress is part of rtMedia-Pro addon. It is not available with rtMedia free version.

@illusionsglass Thank you for your support in community forum! :slight_smile:

Thank you!


#6

It’s not even working like below when you use (Img)


#7

Hello @arevlis,

This sceenshot seems bbpress forum topic’s post. We have not provided media attachment support with rtMedia free version. This feature is part of rtMedia-Pro addon.

Thank you.


#8