rtMedia and WP Multisites compatibility


#1

Hey there - I was using rtMedia on a sigle site installation and I liked it alot. I upgraded to Multisite, and I am noticing that the Privacy settings do not work completely. When Privacy is set to private (only users can see their own media) instead of hiding the media - there is no checkbox next to it when viewed in the admin panel media section. So it is kinda private - nobody can touch it. when you hover over it instead ov edit and so on - it only gives the option to view - when you click on the option it takes me to a front end 404 error page.

I am running theme 2014 - and the only plugins installed are buddypress - buddypress default data - and rtMedia. I know rtMedia works with buddypress default data as I have run it on my single site install before.

This may be a bug I suppose

Also - I have noticed that there is no easy way to search your support forums - as the search box at the top of the page returns announcements and such - never support results - fixing that may save you all some time - that is all.


#2

rtMedia works fine with multisite installation. I don’t get it what you mean by “When Privacy is set to private (only users can see their own media) instead of hiding the media – there is no checkbox next to it when viewed in the admin panel media section”?

Can you give me some more details, what exactly is the issue you are facing?


#3

THIS WAS A PRIVATE REPLY WITH POST_ID 70208

Attachment Link(s):

http://rtcamp.com/wp-content/uploads/rtMedia/topics/70208/2014/08/rtMedia-help-request.docx


#4

Hi,

Sorry for the late reply.

Media uploaded through rtMedia are nothing but WordPress attachment and hence user with author role can view WordPress Media tab. I suggest you to change user role to Contributor, don’t show WordPress media to users tab at all.


#5