Returns Page 404


#1

Hi, i installed your plugin when i went to my profile clicked media, it returned a 404 page. Its probably something simple, but i can't work it out.

Debug info

Home URL ----------------------------------------- Site URL http://---------------------------------- PHP 5.4.14 MYSQL 5.1.61 WordPress 3.6.1 BuddyPress 1.8.1 rtMedia 3.1.4 OS Linux Imagick Not Installed GD bundled (2.0.34 compatible) [php.ini] post_max_size 8M [php.ini] upload_max_filesize 8M [php.ini] memory_limit 128M Installed Plugins rtMedia for WordPress, BuddyPress and bbPress by rtCamp version 3.1.4, BuddyPress by The BuddyPress Community version 1.8.1, Jetpack by WordPress.com by Automattic version 2.5, White Label CMS by www.videousermanuals.com version 1.5.1, WooDojo by WooThemes version 1.5.4, WooSidebars by WooThemes version 1.3.1 Theme Name iBuddy Theme Version 1.0.2 Author URL http://profiles.wordpress.org/aymanalzarrad/ Template Overrides plugins/buddypress-media/templates/media/lbum-gallery-item.php, plugins/buddypress-media/templates/media/lbum-gallery.php, plugins/buddypress-media/templates/media/lbum-single-edit.php, plugins/buddypress-media/templates/media/edia-gallery-item.php, plugins/buddypress-media/templates/media/edia-gallery.php, plugins/buddypress-media/templates/media/edia-single-edit.php, plugins/buddypress-media/templates/media/edia-single.php, plugins/buddypress-media/templates/media/ploader.php Total Albums 1

encase that helps.


#2

Search is your friend :)

Fixing 404 errors: http://rtcamp.com/rtmedia/docs/troubleshooting/solve-404-page-not-found-error-media-tab-buddypress/


#3

Thanks


#4