Missing Media Page


#1

I just found a problem with my media tab in BP. When I click it, I get the page in the “media” image I uploaded. None of my other BP pages look like that, I’ve uploaded other images as proof. I’m currently running the latest updates for Wordpress, BP & rtMedia. I use a Genesis framework theme that’s also up to date. I’ve disabled all of my plugins and nothing changes. I have tried switching to a standard wordpress theme (2014) and get the proper page. Since this worked, I performed your Template Documentation hoping that it would fix it, but no luck. At this point I’m lost and would really appreciate your help.

Thanks in advance

Attachment Link(s):

http://rtcamp.com/wp-content/uploads/rtMedia/topics/68147/2014/07/rtmedia_drive.jpg

http://rtcamp.com/wp-content/uploads/rtMedia/topics/68147/2014/07/rtmedia_profile.jpg

http://rtcamp.com/wp-content/uploads/rtMedia/topics/68147/2014/07/rtmedia_media.jpg


#2

Check this doc for BuddyPress theme media tab issue -> https://rtcamp.com/rtmedia/docs/developer/templating-system/theme-media-tab/

Also, check the solution suggested in comment of the doc.


#3

Thanks for responding. I’ve added both pieces of code, but it’s still not working. The meta and banner has disappeared, but the page still looks the same. I added a pic to the feed, you can see the results in the images.

Attachment Link(s):

http://rtcamp.com/wp-content/uploads/rtMedia/topics/68224/2014/07/rtmedia_4.jpg

http://rtcamp.com/wp-content/uploads/rtMedia/topics/68224/2014/07/rtmedia_3.jpg

http://rtcamp.com/wp-content/uploads/rtMedia/topics/68224/2014/07/rtmedia_2.jpg

http://rtcamp.com/wp-content/uploads/rtMedia/topics/68224/2014/07/rtmedia_1.jpg


#4

I had checked rtMedia with Genesis v2.1 and is working fine.
Please check it with other plugins disabled.


#5