/media/ page not loading a template from your "Minamaze" theme


#1

Hello, how are you… I have installed your plugin and there is a problem, when i click on media the sidebar disapears… this is my web http://ibcooperation.com/members/blerim/

It seems like the /media/ page not loading a template from your “Minamaze” theme.


#2

Hi, same problem i have error 404 on media page!


#3

Hi @blerimkrosi,

I am Mangesh from rtMedia team.

Sorry for the inconvenience caused. It seems like WordPress customizer’s settings are not getting applied to the /media page.

To fix this, please add the following code in your theme’s functions.php file.

function rtt_alter_query( $return, $page_slug ) {
    global $wp_query;

    if ( ! defined( 'RTMEDIA_MEDIA_SLUG' ) ) {
        return $return;
    }

    if ( array_key_exists( RTMEDIA_MEDIA_SLUG, $wp_query->query_vars ) ) {
        $wp_query->is_page = true;
    }

    return $return;
}
add_filter( 'rtmedia_return_is_template', 'rtt_alter_query', 10, 2 );

Let me know if the above code is working for you or not.

Thanks, Mangesh


#4

This code dont work for me, i cant acces to any /media/ user page and the media gallery dont load more images. Can you help me?


#5

@Webmaster_Topqueens

Can you please create your own new topic and mention your issue there? It will avoid a confusion whether your issues and other users issues are same or different. I hope you can understand.

Thanks,


#6

Great, its working… Thank You very much


#7

Glad to know that your issue has been fixed @blerimkrosi,

We are closing this thread for now. Feel free to create new if you need any help.

Thank you.


#8