Cannot create gallery, associate images with gallery


#1

I have WP multisite with Buddypress running on the BP_ENABLE_MULTIBLOG version setup with subdomains. The media tab shows on all sites but I cannot create albums in any but the main non-sub domain. When I upload an image on any of the others it shows the status bar uploading it but won’t let me associate with or create any albums.

Home URL http://familinx.com
Site URL http://familinx.com
PHP 5.4.13
MYSQL 5.5.30
WordPress 3.7.1
BuddyPress 1.8.1
rtMedia 3.2.7
OS Linux
Imagick Not Installed
GD bundled (2.0.34 compatible)
[php.ini] post_max_size 8M
[php.ini] upload_max_filesize 128M
[php.ini] memory_limit 256M
Installed Plugins
Theme Name BuddyPress Default
Theme Version 1.8.1
Author URL http://buddypress.org
Template Overrides plugins/buddypress-media/templates/media/album-gallery-item.php,
plugins/buddypress-media/templates/media/album-gallery.php,
plugins/buddypress-media/templates/media/album-single-edit.php,
plugins/buddypress-media/templates/media/media-gallery-item.php,
plugins/buddypress-media/templates/media/media-gallery.php,
plugins/buddypress-media/templates/media/media-single-edit.php,
plugins/buddypress-media/templates/media/media-single.php,
plugins/buddypress-media/templates/media/uploader.php
Total Albums 1


#2

To be clear I am setting up individual private networks that all have their own users, activity, content and media. So I need the albums to be site specific…


#3

@hungree,

We just noticed this issue and are working on getting this resolved. This fix should be available in the next release.


#4

That is great! The speedy reply is much appreciated. No pressure but any idea when the next release is due?


#5

Next release is expected by monday.


#6

That’s music to my ears! Awesome. Thanks so much. Love your work.


#7

@hungree,

We just released rtMedia 3.2.8 with MU fixes. Please update and let us know if it fixed your issue.


#8

#9