BuddyPress Media Plugin stopping IE9 stylesheets from loading


#1

Hi Support

We have the BuddyPress Media 3.5 plugin running with Buddypress 1.9.1. What happening is if we view this site in IE9. Some of your stylesheets do not load.

Specifically custom.css from our child theme.

When i deactivate the plugin everything loads fine. I checked the debug bar in IE9 and it said the was a corrupt fontawesome EOT file. So i downloaded the latest FontAwesome, replaced it in the plugin, and uploaded it to our site but still no luck.

Have you any idea how i could debug this further.

Here is our demo site we are working on. Viewing it in another browser works fine. (even IE8) its just IE9 thats the problem.
http://successacademy.feedmydemo.co.za/

Thanks


#2

@feedmymedia
Not sure about the issue but it can be mime type issue depends on server config Related comment.

I also check our demo site in IE9 and font-awesome is working perfectly !

We are using latest font-awesome in rtMedia so no need to replace it. I checked your site , there are three 404 error

GET http://successacademy.feedmydemo.co.za/wp-content/plugins/buddypress-media/app/assets/fonts/fontawesome-webfont.woff?v=4.0.3 404 (Not Found) (index):683  
GET http://successacademy.feedmydemo.co.za/wp-content/plugins/buddypress-media/app/assets/fonts/fontawesome-webfont.ttf?v=4.0.3 404 (Not Found) (index):685  
GET http://successacademy.feedmydemo.co.za/wp-content/plugins/buddypress-media/app/assets/fonts/fontawesome-webfont.svg?v=4.0.3 404 (Not Found)

#3