Album Icon *Should* appear on page as soon as modal confirms creation


#1

When an album is created and the user closes the modal window, the album thumb should appear right away. Current behavior forces a reload before the new album icon appears. Is this a bug?

DEBUG INFO PHP 5.3.26 MYSQL 5.5.32 WordPress 3.6.1 BuddyPress 1.8.1 rtMedia 3.2.3 OS Linux Imagick Not Installed GD bundled (2.1.0 compatible) [php.ini] post_max_size 128m [php.ini] upload_max_filesize 128m [php.ini] memory_limit 256M Installed Plugins BuddyPress Group Email Subscription I&T CUSTOM. DO NOT UPDATE by Deryk Wenaus, boonebgorges, r-a-y version 3.4, rtMedia for WordPress, BuddyPress and bbPress by rtCamp version 3.2.3, Error Log Monitor by Janis Elsts version 1.1, Private BuddyPress by Dennis Morhardt version 1.0.4, rtMedia Pro by rtCamp version 1.4 Theme Name BuddyPress Default Theme Version 1.8.1 Author URL http://buddypress.org Template Overrides plugins/buddypress-media/templates/media/album-gallery-item.php, plugins/buddypress-media/templates/media/album-gallery.php, plugins/buddypress-media/templates/media/album-single-edit.php, plugins/buddypress-media/templates/media/media-gallery-item.php, plugins/buddypress-media/templates/media/media-gallery.php, plugins/buddypress-media/templates/media/media-single-edit.php, plugins/buddypress-media/templates/media/media-single.php, plugins/buddypress-media/templates/media/uploader.php Total Albums 4 Total Photos 32


#2

@jaemaz - That is what ideally should happen. I have added this to our todo and this should get resolved in the future releases.


#3

Thanks.


#4

Issue has been fixed.


#5

#6